Po dlouhé době zase bez změny...

...Ahoj, po dlouhé době jsem zase zpátky a omlouvám se, že jsem tady dlouho nic nenapsal, protože jsem neměl příležitost si sednout k počítači. Ale to je stejně jedno, protože to tu stejně nikdo nečte :-D. Řešil jsem nabídku prací, nabídky pracovních agentur a celkově práci.

Je to smutné, ale doteď ještě nejsem zaměstnaný. Buď je problém v mém uchu (kde mám trvalé poškození), nebo je chyba v administraci personálních oddělení/agentur. Obvykle je to totiž tak, že když se ozve agentura s tím, že má pro mě práci a já potvrdím účast, zajdu na pohovor (kde si mě daná agentura/firma proklepne), tak pak čekám na další prezentaci firmy. Jenže místo toho mi zazvoní telefon, ve kterém se ohlásí “mluvčí” dané agentury (dejme tomu spíše personalistka), a hlásí mi, že daná nabídka byla zadavatelem stažená a tudíž se celá nabídka práce ruší!

A takhle to funguje už druhý týden. A je to opravdu psychicky náročné! Přestávám věřit, že bych se dostal do nějaké slušně placené práce. K tomu všemu se mi podařilo (v dobré naději) pomoci známe z nesnází, a tak momentálně přebývá u mě. Jsem zvědavý, jak se k tomu postaví babička, když už za mně musí táhnout nájem :-(

Až se teda zase něco nového stane, nebo až se něco někam pohne, tak se určitě ozvu… Zatím...



7. článek