První zkušební den..

Tak mám za sebou první "officiální" pracovní den na pozici "technolog / konstruktér / projektant" (vlastně ani nevím, jak se jmenuje laugh). A jako celkem dobrý, vlastně super, jen by to chtělo zrychlit, protože dnešek není zrovna ukazkou mé rychlosti práce. Prostě jsem dostal náčrtek "žebríku / schodů", podle kterého jsem měl udělat výkres, a zároveň vyřešit problém s jejich ukotvením do "I" profilu. Zdálo se to být celkem stupidní, až na to, že opak byl pravdou. 

Strávil jsem na tom skoro celý den, a tak jsem si vzal ty další dvě skicy s sebou domů. Stejně budu sedět u kompu, protože venku už je drobet zima, na to abych s Kesou vysedával u pivka wink, a navíc jsem švorc. Tak se aspoň zdetoxikuju a trochu víc poznám autocad. Nevím totiž, jestli je p. Šterc na mně milí a chválí mi stávající pochopení / znalost programu. I přes to, že ten dnešní výkres měl-mohl být hotový za poloviční dobu.

Nebo to jen tak hraje, a jen mně "lakuje", protože mi bude chtít moji tehdejší dezerci "vrátit" (ani bych se mu nedivil sad). Nicméně, to by z jeho strany byla fakt totální prasárna. Navíc mně trochu irituje, ten "další" projektant, který se má v práci zastavit v pondělí. Prej už to dělá 30let, ale prý to chce dělat z domova a navíc jako vedlejšák, alo kdo ví co je na tom pravdy. Třeba nakonec skončím nezaměstnaný, protože mě oním borcem nahradí ( a to už si pomalu zvykám na kancelářskou práci  cheeky).

No co už, uvidíme, třeba se blejsknu a nechá si mně. Pak je tady ještě ta banda neandrtálců z dílny (ke kterým jsem ještě nedávno patřil) a fakt si myslím, že to jen tak nezkousnou, že jim budu dělat výkresy. Taky hlavně počítám s tím, že se po mně budou vozit a hledat problémy (a neříkám, že chyby nebudou). Uvidím, uvidím.

Tento víkend chci vyprat, vysát, umýt nádobí a uvařit brgul a játra na cibulce + dva výkresy podle náčrtku od p. Šterce (viz foto - autoři maleb v Lascaux by na sebe byly právem hrdí, kdyby viděli ty jeho skicy laughlaugh).



41. článek