Udělal jsem si malou radost..

..I když na úkor toho, že asi brzo nebudu mít co jíst. Nicméně, budu to muset nějak vykoumat. Jak už je asi jasné, jde o dvojici malých repráku od společnosti SONY. Jeden v šedé barvě jsem koupil už v holandsku, ale ten po jistých dvou letech soustavného používání a to i v opravdu blbých podmínkách (a pracovišti mezi železným prachem a šponama, venku na děšti a samozřejmě taky zažil i pár pádů) zkrátka dosloužil.

Jenže, objevila se sleva, a taky místní dostupnost spolu s dostupností na prodejně, takže jsem neváhal a vyrazil si koupit dva mini repráky SONY SRS-XB-12 . Jeden z hlavních důvodů, proč jsem koupil rovnou dva, je jejich možnost párování mezi sebou. Takže teď mám na každé straně jeden a poslech tv/filmů/her/hudby je naprosto super. Repra mají super basy a super čisté výšky, a celkově je poslech naprosto super, takže je to fakt zážitek.

Navíc se ještě naskytla možnost volně sledovat filmy na NETFLIXu a JELLYFINu (projekt na kámošově home serveru). Takže mám fakt dost práce s tím, abych vůbec něco dělal devil. Sranda stranou, chtěl jsem makat na svém životopisu - dát mu trochu dynamiky a celkově to nějak oživit. No, ale zůstalo u těch posranej seriálů a filmů >D. Ale stejně jsem to nechápal, takže je i dobře, že jsem si od toho dal pauzu.

Tak jo, to by bylo pro dnešek asi vše. Dneska máme sobotu, snad si ještě zajdu pro něco dobrého, a udělám si fajn zbytek víkendu, protože od 1.9. nastupuju do TECHNOLOGICKÉHO CENTRA

 



38. článek