První den v práci po nemocenské

Tak z toho by se jeden posral! Nemocenská začala 14.7. a trvala až do 26.7., jenže už 19.7. jsem od šéfa dostal info, že mu do datové schránky stále nic nepřišlo. Jako dobrý no. Tak já volám jak idiot doktorce, zda není chyba u ní, a ona , že určitě ne. Ok, tak volám na ČSSZ v domnění, že se tam dozvím více. No k popukání - mám sice tohle numero uložené jako českou správu soc. zabezpečení, ale já volám rovnou na ministerstvo práce a sociálních věcí ! laugh!laugh! No, tak jsem se omluvil, že jsem ze sebe udělal idiota, a nechal se odkázat na dobrý kontakt.

Tam už jsem se tedy dověděl více info a sice, že Dočasná pracovní neschopnost započatá dnem 14.7.21 není v evidenci (resp. je v "řešení") laugh. Načež mi byl položen dotaz, zda jsem opravdu zaměstnán, protože tahle situace může nastat, když pracuju na "černo", a nebo, když mě zaměstnavatel nezaregistruje do registru zaměstnanců (nebo tak něco). Tak jsem paní ubezpečil, že je vše v souladu se zákonem , a že opravdu pracuji legálně. Zeptal jsem se tedy co mám dělat, protože situace se zdá být neřešitelná a já ji potřebuju vyřešit do čtvrtku (účetní uzavírka tohoto měsíce). Zeptala se, kdy jsem nastoupil > já odpověděl > a ona po chvilce hledání potvrdila jednu z domněnek, že chyba nastala na straně účetní mého zaměstnavatele - No já myslel , že se asi poseru smíchy, protože p. zaměstnavatel mne ujišťoval, že chyba není na čssz, nebo na jeho, ale buď jsem si to vymyslel, nebo to zdrbala moje lékařka !!!

TY VOLE > ten pocit, když jsem mu žel do kanclu říct co jsem se právě dozvěděl ! laugh ( No borec to vzal s humorem a sám se tomu divil: "...tak to je snad jediná možnost, se kterou bych opravdu nepočítal..". ). No, zkrátka p.účetní mě sice do registru přihlásila, ale opravdu udělal kix, nevšimla si , že jí to z čssz poslali zpět jako ZAMÍTNUTOU ŽÁDOST O PŘIDÁNÍ DO REGISTRU, mno a dál na to asi srala laugh. A já abych to kurva vyžral! No jako nasrat. Ale jako dobrý Na to, že jsem s mou nemocenskou otravoval i ministerstvo, tak jsem rád, že se to celé nakonec dobře vyřešilo. (ALE TY NERVY angry)

A jinak?...mno už jsem teda zase v pracovním procesu, a navíc mám divný pocit, protože se objevila jistá práce, která nabízí dobrý kapitál, ale nevím o ní vůbec nic a navíc jsem ji nikdy nedělal. Jenže 35K/brt/m VS 150/brt/h sad??? No nevím, Šéfko mi vychází hodně vstříc, ale zase musím jezdit na ty posrané výjezdy/montáže > v nové práci bych seděl v kanclu/kóji a celej den kecal po telefonu. Nevím, nerad bych se pouštěl do nových vod s vidinou kupy peněz a zadupal jistou práci (kterou aspoň trochu umím) . Ale víte co, dneska mě vytočil Jirka, vidí mě jak mám zaplou svářečku a svařuju, přijde k ní, vypne ji, odpojí kabel, aniž by něco řekl, a jde si zapojit pilu. Se na něho dívám, jako jestli mu nehrabe, nebo o co mu jde. Ale asi měl dneska trochu krámy, tak jsem teda začal dělat něco jiného. Taky jsem tak trochu doufal, že ta piča mi to pak zase zapojí zpátky, ale on ne, kokot si udělal svoje a pak prostě odešel - prostě debil..

A proto říkám, rozhodne se ve čtvrtek ( V nějakým Hradci nebo co), takže pokud se tam ke mně budou chovat jak nějaké kundy, tak se jim na to můžu vysrat a půjdu to zkusit do kanclu! Navíc ta ALMUŽNA! No už jen asi dodám, že s tímhle rostoucím tlakem roste stejnou měrou i má deprese, tak doufám, že se nic nevysere ( třeby s bydlením, protože pak už by mě asi fakt jeblo)

Á propós , dneska se v Brně objevila babča, celkem fajn strávené odpoledne, byla i celkem zábava. Fakt jsme se dobře pobavili, byl bych se o tom i docela rozepsal, ale už je 22h a já zítra musím do té pakárny za těma pakama a dělat kokotskou práci, kterou ti čuramedáni dělat nechtějí (mimochodem, další důvod, proč mě ten job sere)...Ale aspoň přidám fotku s babčou, když už o tom nepíšu.

Jo a babča zasponzorovala Léky pro Kess a večeři pro mně >>> THAT WAS SO COOL !!! wink TAK DÍK ...a zatím zdar...



34. článek