Nemocenská :/

Tak tady máme další týden, který nezačal zrovna nejlépe. V pondělí(12.7.)jsem do práce došel na 12h (to kvůli Kess :P), v úterý na 11h od doktorky (která tam ani nebyla),ve středu k doktorce, a do práce jsem už ani nedošel, protože jsem dal na doporučení doktorky a vzal si nemocenskou.

Minulý týden jsem dostal stejné doporučení, a rady jak s nohou zacházet, ale rozhodl jsem se jít raději do práce. Jenže doporučení lékařky, které jsem tlumočil panu inženýrovi (a doufal jsem, že když to slyšel a viděl mě jak pajdám, tak se podle toho zachová) se nějak neujalo. A ještě s tímto vědomím mně poslal do Bučovic na stavbu.

Tak ok, je mi jasné, že jsem tímhle krokem (PN) přišel o stávající práci a budu muset hledat novou. Ale zase nebudu muset na výjezdy, a nebudu mít 150kč/h/brutto. Snad se i pokusím najít práci, kde si nebudu kurvit zdraví za tuhle almužnu. Navíc, měl bych dostat výplatu, a tak jsem opravdu hodně zvědavý co pošle Jelínek a co mi odešle RSevostyl ... fakt jsem hodně zvědavý.

No ještě jsem to ani nestačil dopsat, a už mi pípnul tel s tím, že love dorazily. Takže super. Od jelínka cca 12k, od RS mám 6,9k, tak snad se ten měsíc bude dát nějak utáhnout. Nájem je zaplacený a potraviny po víkendu došly, tak uvidíme jaké budou ještě výdaje.

V pondělí na 10:30 mám domluvený CALLpohovor do nějaký firmy (teď si nemůžu vzpomenout) no tak uvidíme, jestli se jim budu hodit, protože jestli ano, tak bych měl celkem fajn rachotu. Pokud bych teda přišel o tu co mám nyní.

Trápí mně Kess, v tomhle vyjebaném počasí a debilním bytě celkem dost chcípá. Špatně dýchá, a celkově je nějaká zpomalená. Vlastně jenom žere :-D ... No, a jelikož je 40 minut po 18h, tak tady kolem mě heká a chce najíst :D ...

Tak nic, jdu jí dát papů..zatail



33. článek