Tenhle týden...

...Byl celkem dramatický, něco se mi stalo s palcem u nohy - musel jsem k doktorce. Kessa se mi při zvedání vysmekla a celkem hnusně spadla - kulhá semnou. Navíc se jí zhoršuje to její už tak dost na hovno dýchání - celkově je na tom dost blbě, a navíc ty posraný vedra…

Celkem dramatický je i pohyb na mém účtu, furt totiž očekávám prachy od Jelínka (15.-20.), ale i tak si myslím, že to bude jen taková almužna. Snad se s prachama od mého nového zaměstnavatele spojí, a já budu schopen zaplatit aspoň nájem. Ztráta platební karty od FioBanky mě celkem sere, protože s mým korrentem u AirBank jsem si mohl prachy ulejt na ni.

Po dlouhé době se i stavila Lucka, tak bylo fajn až do momentu, kdy si u mně zapálila cigáro - rozepisovat se tady o tom nebudu, ale tímhle u mně skončila. Myslím, že jsem dost tolerantní, ale tohle bylo už trochu moc.

Spotřeboval jsem všechny potraviny a jedu v nouzovém režimu. Nicméně, navařil jsem celkem dost jídla, tak snad to do výplaty doklepu. Čeká na mě úklid bytu/pokoje, ale to už je tak nějak v procesu, tak to moc nehrotím (jako obvykle :D). 

Největší obavy mám o Kess - mají přijít ty posrané vedra a tady ten debilní pokoj je celej den na slunku, a já mám jet na posraný výjezd (ani nevím kam) a to každý den až do konce týdne, musím se z toho nějak vyvlíknout. 

No nic, tak zatím se mějte…



32. článek