Tak já nevím,..

...ale vzhledem k tomu, že zub jsem si nechal vytrhnout v pondělí a je sobota, a mně to pořád bolí jako prase, tak Vám tak uvažuju nad tím, zda pí. doktorka neudělala někde chybu!!?

...Koupil jsem si léky, co mi doporučila ( >>> na hovno, slabota), koupil jsem si tedy jiné (na doporučení mé obvoďačky, která mi mimochodem napsala i onu nemocenskou, kterou "Její veličenstvo, zubařka vystavit nechtěla"). Koupil jsem si i ústní vodu s nějakou "srajdou" (0.2% roztok čehosi), a tak vyplachuju podle návodu ... furt nic,bez efektu. Bolí, nesrůstá a smrdí to jak bolavá noha.

Od neděle (minulý víkend) nejsem kvůli bolesti schopný se normálně vyspat! Na doktorku, která mi řekla, že nemám nárok na nemoc., že to nemám ani oteklé ( to je fakt , to jsem měl až potom co jsem došel domů ;-) ). Tak na tu krávu myslím vždycky ve 3-4h ráno, když si chladím hubu a cpu do sebe další kombinaci prášků od bolesti, jen abych další hodinu čekal až zaberou abych mohl usnout. Prostě super !!!!

Jelikož je dneska sobota, tak už je tomu týden, co byl zub extrahován, tak si tak říkám, že už bych aspoň tu hubu mohl otevřít aspoň na velikost rohlíku ( ale ten nemá smysl ani jíst > to by mě vážně zabilo). Ale ono ne .. navíc jsou posrané velikonoce, takže od pátku mám smůlu, a až do úterka budu muset čekat, než se za pí.dr vydám znova. Nejraději bych jí taky něco tak šikovně vyrval, aby si to taky vytrpěla.

No nic, končím, jsem zase nasranej ..



16. článek