TĚŽCE, ALE OPRAVDU TĚŽCE...

...mně to v novém zaměstnání nebaví. Mám dělat trezory, fajn, jenže jeden váží minimálně 200Kg. A s tímhle se mi fakt manipulovat nechce! ...a navíc trezor by měl mít pevnou konstrukci, což si jako naheftovaný spoj fakt nepředstavuju. Nevím, jestli jsem o tom psal i minule, ale koupelna stojí za prd, jídlo stojí za prd ( navíc za něj chtějí 70kč) všude bordel, špína a kolktiv se projevuje ( až na vyjímky) jako brigosh typishe czechyshe .. mno jdu blejt velebnosti.

Minulý víkend jsem mluvil s Peterkou ( nadřízený v NdB) ohledně možnosti se k nim vrátit. Říkal, že se ozve :-D !!!!! No, zase se začínám dostávat do svých "oblíbených" depresí. Jako, bylo by to fakt lepší, i za cenu té potupy. Tak doufám, že se to něják pohne.

Mimochodem, včera jsem si šel nechat vytrhnout bolavý zub. Mám pocit, že jsem si idiot nechal vytrhnout ..mno ten vedlejší :-( ...ale co už. Ale to horší bylo to , když už jsem v křesle seděl druhou hodinu a paní doktorka mi ulomila korunku ! ... Kleště se jí tím pádem nekontrolovaně vymrštili a kleply mě do horního špičáku (super). Takže přišlo na řezání,vrtání a vytahování kořene.

No, po třech hodinách bylo hotovo, ale já mám furt ten pocit, že to měl být ten zub vedle. Ale paní doktorka to musí vědět lépe. Nicméně teď jsem si musel zařídit nemocenskou, protože volno nemám. Takže do té zkurvené sračky, kterou ostatní pojmenovávají "práce" jdu až 18.4., a to doufám, že je v pátek volno. Mno nic, tak zase někdy...



15. článek