Co je nového ..

Takže, co všechno se událo za tu dobu, po kterou jsem tady zase nic nenapsal? Vlastně celkem dost :-). Teda hlavně v sexuálním životě se to po dlouhé době abstinence trochu oživilo. Ale už je zase všechno ve starých dobrých kolejích :-D . Jsem zkrátka nesnesitelný a žádná se mnou nevydrží. Popravdě mi to vůbec nevadí, protože, to co jsem za ten měsíc stačil u obou dívek vypozorovat, mě jen ujistilo ve stávajícím názoru na ženy, jako takové. "NEBRAT!!...fakt je mi bez ufrflaných krav mnohem lépe, než s nima!" To bych si teda dal :-D!

.. Jedné jsem se zeptal proč je sama, když je celkem atraktivní. (to "celkem" berte s rezervou, protože nic extra fakt nebyla - jen jsem chtěl být hodný) :-D . Na to mi bylo odpovězeno, že jí její bývalý přítel (asi po 3 letech vztahu) zkrátka a dobře přestal bavit! No ty vole :-O ...no to mě po***! .."A s takovou bych si měl jako začít???" :-DDDD - ne, děkuji nechci. Tady to má děvenka v hlavě hodně porouchané. S tou druhou to bylo o něco zajímavější, tady mi bylo řečeno, že to nepůjde, protože neposlouchám stejnou hudbu :-D.

No, tak stejné zájmy jsou jistě důležité, ale pro mě bylo důležitější, aby uměla aspoň umejt nádobí, a tady to proběhlo stylem "opláchnout vodou a je umyto". To jako vážně? Kusy jídla v misce, na každém kastrolu a pánvičce vrstva tuku ještě z vaření a houbička na nádobí suchá ??? Chce se mi blejt velebnosti! To jsou ty baby fakt tak zhnilé? Jakože já se zrovna neřadím mezi nejpořádnější, ale tohle bylo i na mě moc. No to by bylo k "holkám" asi všechno, víc už si to nechci připomínat. A doufám, že až se v mé blízkosti zase objeví nějaká exotka, tak si uvědomím, že je to jen pud a nechám pracovat rozum ;-) .

A jinak jsem nemocný, takže mám nemocenskou. Taky mám pár nových věcí, zakoupených na zimní období. Taky mám doma zase nový bordel a měl bych to tady zkulturnit, ale to je závislé na čase a chuti, tak uvidíme, třeba sbalím nějakou "ehm" a nechám to na ní :-D ... mno to by bylo pro dnešek asi všechno, zase na mě asi leze teplota, tak to raději ukončím. Mějte se...



13. článek