Opět trochu se zpožděním :-(

Tak se opět pouštím do psaní novinek, které by stály za zvěčnění a už předem můžu říct, že od minula se toho zase tak moc nestalo. Nicméně musím také dodat, že ty tři měsíce utekly jako voda, aniž bych to nějak zvlášť registroval.

Ale k věci, v září jsem dělal brigádu (svařování na stavbě), za kterou jsem ještě nedostal zaplaceno ( je to teda dost smutné, protože se kokotek furt jen vymlouvá), za čtyři odpracované dny mi dluží 9450,- (300/h) a furt se vykrucuje, že nemá čas a nemá peníze apod. Zatím to nijak extra neřeším, ale jestli se příští týden věci nikam nepohnou , tak to vidím na trestní oznámení.

Na druhou stranu jsem si udělal radost. Na facebooku se objevil inzerát o prodeji grafické karty GeForce GTX1050 OC 2GB za 18 stovek, a protože to byla fakt dobrá cena, tak jsem neváhal a teď si hraju gamesky na high detaily s plynulým prolínáním snímků .. mno , jsem nadšen. Aspoň mi to trochu klidní nervy a nemusím tak moc řešit toho kokota výše.

V práci se daří, i bez ohledu na to, že kolega, jenž mě do NdB dostal, už tam nepracuje. Babča si pořídila nový telefon, tak jsem jí ho doladil, nahrál apky a zkrátka jí ho dal do pucu. Mno a co bych ještě dál pověděl ... snad jen, že na sobě začínám pociťovat příznaky infarktu ( píchání na prsou , mdloby a bolest v levé ruce) ... ale tak na 33 je to snad normální, ne? ;-) To je asi vše .. kdybych si ještě vzpomenul, tak doplním...



12. článek