Tak zase ahoj! ... :-D

Tak se po roce opět ozývám, a tentokrát i s kupou novinek. Ale nebojte se, tak moc jich zase není ;-) . Vlastně jich je jen pár, které si za ten rok pamatuju. Ono se vlastně ani není čemu divit, když člověk ráno vstává do práce, když přijde domů, jde se psem... a jelikož jsem se natolik umoudřil, že chodím spát už kolem osmé, tak je logické (vzhledem k mojí lenosti :-D), že už mi na nic jiného než na nákup a tv/pc moc volného času nezbývá. :´( …

mno, dost fňukání, jdeme na ty novinky! Jedna z těch prvních, a myslím že i vcelku dobrých novinek je, že u NdB stále pracuju. Ta horší je, že zároveň s tím se už projevuje i ponorková nemoc, ale to už tak nejspíše bývá. K divadlu ještě dodám, že smlouvu mám prodlouženou do roku 2019, takže co se týče zaměstnání, tak jsem celkem v klidu (zatím nehodlám měnit).

Jako další novinkou ( ale bohužel smutnou ) je fakt, že moje malá milovaná Kesidy byla pokousána sousedovic JackRusslem. Tím pádem však došlo k další novince, a to sice, že jsem musel Kesi nechat někde ošetřit, takže pozitivum je, že malá dostala kompletní vyšetření a veterináře kousek od bydliště. Mimochodem už jsem se v minulém roce zmiňoval, že už nebydlím v Komárově? Pokud ne, tak už bydlím jinde.

Je to sice menší, ale zase to mám 10 minut do práce. Je to dobrý, protože o přestávkách chodím venčit tu moju malou zvířenu. Mno a když už jsem u té zvířeny, tak tady mám bohužel další špatnou zprávu. Ta je veterinární :-( , po té kompletní prohlídce totiž bylo objeveno dost problémů jen ve stručnosti ( špatné vazy a nadváha). Mno a právě ta nadváha/tuk se malé začal ukládat mezi orgány a začal tlačit na srdce a dýchací trubici. :-(

Takže je momentálně na prášcích a dietě a v noci, když mi spí u hlavy, tak mě budí svým chrápáním. Ono kdyby jí to neohrožovalo na životě, tak by to bylo roztomilé, ale takhle .. :-( ). Mno to by zatím bylo asi tak vše, nějak si nic důležitého nemůžu vybavit, a jelikož píšu o pár týdnů dříve (než to bude oficiálně rok), tak to tady snad ještě něčím doplním. Pokud jsem čtenáře zklamal, tak se omlouvám, ale nějak jsem na web zapomněl :-( , snad se to už nestane :-D , tak zatím.



11. článek