Oficiální zaměstnanec NDB

Po dlouhé době se tady znovu vracím, a s radostí oznamuji, že jsem úspěšně dokončil tříměsíční zkušební dobu a tudíž mi byla smlouva u Národního divadla Brno prodloužena na dva roky. Dokonce mi byl i zvýšen plat, a to rovnou o tisícovku, takže jsem celkem spokojený. Nicméně těch peněz je stále málo, ale vzhledem k pracovní morálce a celkové pohodě na pracovišti si opravdu stěžovat nemůžu. Je faktem, že za dobu těch tří měsíců se stalo dost zajímavých věcí, ať už pozitivních nebo těch horších, ale k těm už se vracet nebudu, protože vše dopadlo dobře a já získal spoustu nových kontaktů na zajímavé lidi, takže budu přemýšlet spíš pozitivně a k věcem dávno minulých se už opravdu vracet nebudu.

Nicméně, podařilo se mi levně sehnat základní desku. Tím levně myslím za tři stovky, k tomu procesor za dvě stovky. Na WISHi jsem si pořídil chladič procesoru, přes LETGO jsem si sehnal ramky, zdroj a case, a teď jen čekám než mi to všechno doručí - nemůžu se dočkat, ale opravdu jen doufám, že bude vše v pořádku. V příštím měsíci (20.9.2017) mi doručí poslední komponent a já to budu moct konečně poskládat.

Konfigurace bude následující : CPU- 3,7GHz - 4,1Ghz(turbo mode) 4jádro, RAM - 16GB 1866mhz (Kingston Fury X genesis) + 16GB 2600MHz Ddr3, MB - Asus asrock Fm2a78 pro4 +, POWER - Coller Master 850W, CASE - ThermalCase, grafika je integrovaná v procesoru takže jsem ji ještě neřešil, ale mám pár horkých favoritů, a zároveň i přemýšlím, že investice proběhne do grafických karet dvou, namísto jediné, ale jak říkám, ještě se rozhoduju. Dál bych už jen dodal, že jsem si udělal radost a koupil si pár triček ze SKETA shopu, kde jsem se seznámil se super děvčaty, jsou fakt super.

No a díky mému dočasnému převedení na jiné pracoviště (byl jsem měsíc na ředitelství NDB - moje pracoviště bylo z důvodu dovolených opuštěno) jsem se seznámil s borcem co pro VOSU SOUND SYSTEM dělá videoprojekce, a zároveň i s borcem, který dělá projekce na divadelních představeních, s obouma jsem v pohodě, takže brzy napíšu, jaké byly zážitky 😉.. To by bylo asi tak nějak vše..



10. článek